Rugstorps Lantgård Café & Butik - Glasriket

På Rugstorps Lantgård kan du uppleva det riktiga landet medan du träffar gårdens kor, hoppar i höet, åker med på en tur med traktorn och njuter av en fika av egenproducerade råvaror.

Rugstorps Lantgård är en gård på landet med sina mjölkkor som huvudsakliga sysselsättning. Det är ett familjejordbruk som har funnits i släkten i sex generationer där de sommaren 2013 valde att utveckla sin verksamhet i en ny riktning genom att bygga café/butik, bageri och mejeri. Förutom kor finns det även får, hästar, hundar och katter och under våren kan du komma dit och få uppleva både kosläpp och lammsafari.

På gården hittar du även en lekplats för alla som vill göra av med energi och du kan köpa med dig en fikakorg och gå ut och gå en av promenadslingorna i natursköna Rugstorp. Vill du hellre stanna kvar på gården och fika finns det möjlighet att sitta både ute och inne och ta en glass gjord på deras egen mjölk, njuta av något hembakat eller kanske köpa med sig en egentillverkad ost eller bröd från gårdsbutiken. Rugstorps Lantgård är plats som kan erbjuda något för alla generationer!