Om webbplatsen - Glasriket

Om webbplatsen

Destination Glasriket AB ägs tillsammans Nybro kommun, Emmaboda kommun, Lessebo kommun och Uppvidinge kommun. Bolagets uppdrag är att marknadsföra Glasriket som en plats att besöka och uppleva. Den här webbplatsen är glasriket-kommunernas officiella webbplats för presentation av Glasrikets utbud av besöksrelaterade upplevelser.

Insamling och behandling av personuppgift

Vi behandlar personuppgifter i enlighet med Nybro kommuns integritetspolicy. De vanligaste anledningarna till att vi har information om dig är att du har ett avtal med oss, att du har gjort en bokning hos oss, att du ingår i vårt nätverk eller att du har anmält dig till något av vårt nyhetsutskick. Det kan också vara så att du är kontaktperson för en organisation som verkar inom regionens besöksnäring eller att du är journalist eller influencer.

Användning av cookies

Vi använder oss av så kallade cookies vid besök på www.glasriket.se. Cookies används som ett hjälpmedel för dig så att du enkelt kan hitta rätt information och anpassa ditt besök efter individuella önskemål. Du kan avvisa cookies genom att ställa in din webbläsare.

Registrera dig till vårt digitala nyhetsbrev

Genom att lämna din e-postadress tackar du ja till att prenumerera på vårt nyhetsbrev som handlar om Glasriket. Du kommer fortlöpande att få nyheter och information, när vi har något att berätta.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig. Då raderas dina uppgifter hos oss. Dina personuppgifter kommer endast att sparas och användas hos Destination Glasriket AB så länge du vill ha vårt nyhetsbrev.

Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, begränsning eller radering av dina personuppgifter. Du har rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten IMY Integritetsskyddsmyndigheten om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.

Kontakta webbansvarig

Har du frågor eller synpunkter som rör webbplatsen? Kontakta i så fall vår webbansvarige.