Ödevata Gårdshotell & Fiskecamp - Glasriket

Ödevata gårdshotell ligger naturskönt vid sjön Ödevaten och stämmer in på den riktiga bilden av Småland. Faluröd mangårdsbygnad med vita knutar beläget vackert vid en småländsk skogsjö. Ödevata håller mycket hög standard på samtliga hotellrum och övriga faciliteter. Bo i ett av 12 totalrenoverade hotellrum i lantlig stil, alla med egna privata badrum och bekväma resårsängar för en god natts sömn. Samtliga rum har även utrustats med TV med Chromecast och alla lokaler erbjuder wifi. När du kommer är din säng bäddad och det finns handdukar på rummet, det ingår frukost och städning efter avresa. De 12 hotellrummen är fördelade på 4 familjerum, 6 dubbelrum och 2 enkelrum. Totalt 23 ordinarie sängar plus extra sängar. Huset erbjuder två självhushållskök, samlingsrum, två balkonger och flera uteplatser för avkopplande semesterdagar.

Ödevata Gårdshotell erbjuder även egna hus att hyra för sköna semesterveckor. Bo med sjön framför dörren, en stor tomt och vackra utrymmen inomhus. Det finns tre olika hus att att välja mellan – Sjövillan (9 bäddar), Sjöstugorna (5+4 bäddar) och Nilssons (6 bäddar).

Kommer du med husbil finns det ställplatser med tillgång till el, dessa är dock inte så många så det är bra att ringa och boka sin plats före ankomst.

Vill du ha en aktiv semester i naturen erbjuds aktiviteter som att fiska, meta, åka båt eller paddla kanot i någon av de intilliggande skogssjöarna. Vandra eller ta en stilla promenad utmed olika uppmärkta lederna. Cykla, plocka bär och svamp. Bada, leka, sola och koppla av vid vattenkanten eller relaxa i bastu och vedeldat kar med stjärnklar himmel som tak. Vintern bjuder på gnistrande dagar med isfiske, skidåkning och skridskoåkning.