Nallepensionatet - Glasriket

I lägenheten finns nalletavlor, nalleöverkast, nallekuddar och nalleprylar och naturligtvis även små docksängar där Din egen nalle kan sova över natten. I köket finns nalleservis i skåpen och nallebakformar på väggen, i hallen finns bokhyllor med nallar att leka med, böcker och pärmar om våra nalleresor mm.

Här ska man leka och bejaka sitt barnasinne och därför är bokhyllan full av spel, klippdockor, papper och pennor, kortlekar och annat skoj.

Nallepensionatet ligger en trappa upp i samma hus som Margarethas Dockskåp, butiken som är full av dockor och nallar och annat roligt. I pensionatet finns givetvis också en pärm med information om vad du kan hitta i Kosta och i omgivningarna och vad som är på gång i samhället.

Nallepensionat ligger mitt i Kosta, du hittar en matbutik snett över gatan, du går till Kosta Outlet på 10 minuter och sommartid hittar du en utomhuspool hos Kosta Bad & Camping inom enbart några minuters promenad.

Vi hyr ut per natt – eller för längre tid. Du kan hyra med eller utan lakan. Det finns Wi-Fi, TV, radio, micro, brödrost, vattenkokare mm. Dessutom är badrummet helt nyrenoverat – i mars 2020.

Totalt finns 2 enkelsängar i ”gröna rummet” och en lite bredare säng och en bäddsoffa för 2 i ”röda rummet”. Dessutom finns möjlighet att sätta in en extra säng vid behov.