Moshults Vandrarhem - Glasriket

Moshults Vandrarhem är ett prisvärt boende i lantlig, kulturhistorisk miljö med skog och djur inpå knuten. Här kan du njuta av lugnet, tystnaden och naturen och sova gott mellan nymanglade lakan.

Här finns totalt 38 fasta bäddar fördelat på tre byggnader. Huvudbyggnaden, Annexet och Stugan. Rummen är av olika karaktär, enkelrum, tvåbäddsrum, dubbelrum (dubbelsäng) och familjerum (dubbelsäng+våningssäng). Det finns även två rum för dig som reser med husdjur. När du bor här har du tillgång till gästkök, grillplats och en stor trädgård och gott om utrymme för parkering. Alla rum är städade och sängarna är bäddade med nymanglade lakan när du som gäst anländer. Du behöver alltså inte ta med dig varken sänglinne eller handduk/badlakan.

Kommer du med husbil finns det 2 ställplatser att hyra med tillgång till el, dusch och toalett. Förboka gärna din plats.

I köket lagas det husmanskost i samarbete med lokala producenter i den mån det går. Det serveras även fika på förfrågan så varför inte samla ihop kompisgänget till ett gammaldags kafferep med hembakta kakor och blommiga kaffekoppar.