Kosta Lodge - Glasriket

Kosta Lodge är beläget mitt i det småländska glasriket, i närhet till ett av Sveriges äldsta glasbruk.

Lodgen erbjuder idag 26 enkla men fräscha rum med eget badrum och dusch. Några rum ligger i annexet och har därmed tillgång till egen uteplats. Varje dag dukas en härlig frukostbuffé upp på morgonen som serveras i matsalen. Sommartid kan frukosten avnjutas på pooldäcket .

Det finns även 13 parstugor som är fullt utrustade och har sängplatser för upp till fyra personer. På Lodgen finns även konferensmöjligheter och samlingslokal. Kommer du med husbil hittar du här ställplatser med tillgång till el året runt. Under sommaren kan du även njuta av poolområdet som erbjuder två pooler, jacuzzi, vedeldade badtunnor och vedeldad bastu.

Här kan du också utmana vännerna på en 18 håls äventyrsgolfbana.

När ni bor på Kosta Lodge har ni nära till flertalet aktiviteter. Förutom att ni har närhet till glasupplevelser och shopping finns naturen alldeles om hörnet. Boendet är en bra utgångspunkt för vandring, cykling, paddling, fiske och inte minst den spännande safariparken. Klicka in på boendets hemsida för mer information om det stora utbud av aktiviteter som finns.

För bokning av stugor och rum klickar du på orange Boka-knapp.

För bokning har ställplats så klickar du här.