Åleberg Gästhus - Glasriket

Välkommen till Ålebergs Gästhus och familjen Berzelius, här kan du känna dig som hemma!

Gästhuset ligger i hjärtat av Glasriket i Småland i Emmaboda, omgivet  av en vacker natur. Här kan du koppla av och njuta av lugnet. Omsorgsfullt inrett med återbrukade möbler i tidsenligt århundraden som ger en hemkänsla och värdskap.

Omgivningarna runt Ålbergs Gästhus bjuder på fina naturupplevelse, ta en promenad i eller cykeltur längs den vackra skogarna och det finns sjöar och vattendrag. Här finns möjlighet för fiske och även besöka glasriket.

Rum Edith möts du av en liten romtik och gammaldags stil med inslag av rosa och blommiga mönster på tapet. Den bekväma sängen är en 160 säng som ger dig en god natts sömn. Rummet är smyckat med antika detaljer som ger en känsla av tillbaka i tiden. Rummet kan även bli fyrbäddsrum. 

Rum Fritz tar dig tillbaka till en tid av elegans och finess. Här möts du av en inredning i svart och guld, som ger rummet en känsla av exklusivitet. Rummet är smyckat i antika detaljer som ger en känsla av historia och tradition. Här kan du koppla av och njuta. Rummet kan även bli ett fyrbäddsrum.

Båda rummen Edith och Fritz har tillgång till badrum som är nyrenoverade och kaklade med dusch.

Utöver de kan du njuta av vackra trädgården och omgivningen. På morgonen serveras en härlig frukost med lokala råvaror.

Observera att öppettiderna gäller för Åleberg gästhus, se hemsidan för öppettider av restaurangen.