Projekt är forskning, skapar utveckling! - Glasriket

Projekt är forskning, skapar utveckling!

Under två år deltog Glasriket i projektet Klimatsmarta resor, under temat Matchmaking bussresearrangörer i Glasriket. Syftet med projektet var att vi tillsammans skulle paketera attraktiva koncept som attraherar bussresearrangören och dennes målgrupper.
En fokusgrupp skapades med företag som var intresserade av gruppresor med buss. Vi ägnade oss åt att:
Kompetensutveckla oss i vad bussresearrangörerna efterfrågar.
Vi tog fram en checklista för lyckat samarbete mellan besöksmål och bussresearrangörer.
Gruppen tog fram gemensamma erbjudanden som passar målgruppen och som resulterade i ett digitalt smörgåsbord från Glasriket. Det i sin tur resulterade i gemensamt markandsföringsmaterial.

Nu, två år senare tar vi nästa steg. Vi börjar veckan med en kickoff, med gamla och nya deltagare. Vi vände oss om och tar en titt i backspegeln, men framför allt så spanar vi framåt!
Vi är överrens om att vi tillsammans under Glasriketflaggan ska skapa nya erbjudanden för grupper, paketera dem snyggt och tillsammans sälja in dem till våra målgrupper.
Wow vilket gäng, det här blir spännande, tack för en kreativ förmiddag, Målerås Glasbruk, Målerås Bistro, The Glass Factory, Destination Kosta, Duvemåla café, Klasatorpet, Hönsalottas Luffarmuseum, Rugstorps lantgård, Moshults vandrarhem och Orranäs Glasbruk.