Foto"modell"för en dag! - Glasriket

Foto”modell”för en dag!

Tjusningen med arbetet som Affärs- och destinationsstrateg är att ibland få genomföra lite annorlunda saker.  Att arbeta som modell för en dag om det gynnar den organisation jag representerar, har jag inga problem med. När vi inom Destination Glasriket arbetar med marknadsföring och denna ska kommuniceras måste bilderna som finns med representera det som ska genomföras. I detta fall var det olika bilder som skulle representera ”klimatsmart resande” och då är cykel en självklarhet. Dessutom att få genomföra detta i den fina miljö på landsbygden utanför Skruv och Transjö.

En underbar natur att fota i och visa upp  olika typer av cykelaktivieteter. Hade verkligen ingen aning om att det fanns någonting som kallas för Gravelcykling. Denna typ av aktivitet är när man cyklar på grusväg. Nu var min roll i ”modellandet” att representera utflyktscyklisten. En sak är säker – När Carola sjöng ”Fångad av en stormvind” och hennes hår låg så där perfekt tjusigt i blåsten var ingenting som jag kunde identifiera mig med. Det blåste och håret åkte framför ögonen och jag fick knappt luft nerför backarna. Runt halsen hade jag en hjälm (en Hövding) som jag var livrädd att lösa ut. Ingen Carolalikhet här inte. Det är ingen dans på rosor att vara modell. Det gäller att göra ”rätt” från början annars blir det att cykla om och om igen till fotografen är nöjd. Fotograf Alex ser ni på bilden högst upp tillsammans med mig. Visst ser han väl ganska nöjd ut? Ska bli spännande att se bilderna.

Fick också vara modell i shopping. Det var ju inte så svårt då jag var sugen på allt fantastiskt glas. Skulle se så där drömmande ut som de gör i filmer. Se bara på handfatet och kranen från Transjöhyttan nedan. Hur snyggt är inte detta?

Avslutningsvis – en härlig varm dag med mängder av trevliga modeller och personer som gjorde sitt yttersta för att allt skulle flyta på. Alltid med ett leende på läpparna. Så är det att arbeta i besöksnäringen – alltid goa o glada. Go fika fick vi också. /Susanne