Hotell Olof - Glasriket

I centrala Åseda, i Glasriket, ligger Hotell Olof, ett  nyrenoverat hotell med inspiration av 60-talet, som sätter maten och sina gästers trivsel i centrum.

Alla 15 rum på Olof har varsamt renoverats under de senaste åren. Stor omtanke har lagts vid val av sängar, möbler och inredning som är av genomgående hög kvalitet. Sju av rummen har erhållit ytterligare lite omtanke. De kallas för businessrum vilket för dig som gäst innebär en än högre komfort- och servicenivå. På samtliga rum och i allmänna ytor finns gratis Wi-Fi och kabel-TV. Vid övernattningar ingår frukostbuffé som serveras i frukostmatsalen som ligger i anslutning till rummen.

På Hotell Olof står maten i fokus. All mat lagas från grunden och stor tonvikt läggs på att använda de bästa råvarorna. Restaurangen med en generös matsal bjuder på många möjligheter vare sig det gäller den dagliga lunchen eller bröllopsfesten. Kontakta även hotellet för förfrågan gällande gruppbokningar; konferenser eller andra paketlösningar. 

Dagens lunch serveras stora delar av året måndag-fredag 11:00-13:30. Sommartid stänger lunchserveringen under några veckor. Hotellet är fortfarande öppet för boendegäster.