Rundtur med Glasrikets kommunikatörer - Glasriket

Wycieczka z komunikatorami Glasriket

Tegoroczna wycieczka z naszymi komunikatorami po Królestwie Szkła dobiegła końca. Dzień spędziliśmy wspaniale, przy doskonałej pogodzie i wielu nowych wrażeniach. […]

På årets runda stannade vid till hos Park łosi w Glasriket. ett måste för alla som gillar älgar och natur. Vid hade förmånen att vara med på invigningen av älgparkens nya café. som besökare får du en tur runt i hägnet där älgar och hjortar bor, du möter dem på riktigt nära håll, vi lovar.

Stopp två var på Skrufs Glasbruk. Bruket står för det klassiska svenska glaset. Bruket tillverkar många fina produkter åt Svenskt tenn exempelvis Dagg.
De har en fin butik där du kan införskaffa många vackra glasprodukter, allt tillverkat på bruket.

Nästa stopp blev på Mundekulla konferens och retreatcenter. Mundekulla arrangerar en mängd olika evenemang varje år. Letar du efter unikt boende så finner du Eco Tower här , ett 30 meter högt trätorn med rum, kök och konferensdel. De har ett café och en vegetarisk restaurang och så mycket mer. Dett är en underbar plats att bara vara på.

Dagens sista topp var på Farma Vidinge utanför Älghult. De är ett gemytligt och hundvänligt pensionat. Här är natur och fiske i fokus. Det erbjuds flera vandring och cykling längs med grusvägar eller i något av områdets naturreservat. Gillar man fiske så är detta rätt plats. Här kan du fiska öring i Alsterån, antingen har u tagit dig till ån till fots eller hyrt dig en packroft.