Glasriket glöder för musikhjälpen - Glasriket

Glasriket glöder för musikhjälpen

I år är det första gången som evenemanget Musikhjälpen arrangeras i Småland, Stortorget i Växjö för att vara exakt.
Destination Glasriket har ambitionen att arrangera glasblåsning under två dagar på torget i samband med Musikhjälpen och om inte vädrets makter stökar till det för oss så kommer glasblåsningen ske 12 & 13 december. Musikhjälpen pågår hela veckan 11-17 december och de sänder dygnet runt från en Glasbur som byggs upp på Stortorget.

Men det finns även andra sätt att engagera sig i Musikhjälpen och det är att på olika sätt bidra till Radiohjälpens insamling som sker genom olika engagemang och bössor inom Musikhjälpen. Temat för året är – Ingen skall behöva dö av hunger.

Vi på Destination Glasriket har startat en insamlingsbössa i namnet Glasriket i Småland där många av våra engagemang kan samlas under. Vi har även startat ett konto i samma namn på Tradera där vi samlar de olika auktionerna som aktörer i Glasriket skapar. Kika gärna in på landningssidan där vi samlar alla engagemang. Här fyller vi på löpande allt eftersom de skapas.  Vi kommer även löpande informera organisationen för Musikhjälpen för att de skall få kännedom om våra aktiviteter, med en ambition att de skall tycka att några engagemang är av den art att de kan lyftas upp i sändningen.

Samlas vi tillsammans under en och samma bössa så blir det lite större ”impact” samtidigt som att vi på Destination Glasriket bidrar till spridningen och marknadsföring av vårt gemensamma engagemang. Visst hade det varit kul, och bra, och Glasrikets bössa blev en av de större under årets Musikhjälpen… Bössan för Glasriket i Småland

Olika sätt att bidra:
– Bidra till att människor skänker pengar till insamlingsbössan Glasriket. Kan ske med affischer och dekaler uppsatta i sin verksamhet för att uppmuntra kunder och besökare till att bidra.
– Donera del av sin försäljning av en specifik produkt och/eller period till insamlingen, lär mer i bifogad pdf.
– Själv eller tillsammans med andra aktörer skapa en produkt/upplevelse som går att auktionera ut via Tradera på Glasrikets konto, till förmån för Musikhjälpens insamling.

Varmt välkommen att höra av dig med frågor, funderingar eller om du har en tanke kring hur du kan bidra till insamlingen. Eller kanske bolla lite tankar för att vi tillsammans kan komma på ett engagemang som passar din verksamhet.

Med en ambition att vi i Glasriket tillsammans skall kunna stötta Glasburen och bidra till Radiohjälpen.