UDDA SPORT- & KONSTLOV på the Glass Factory - Glasriket

UDDA i ATLJÉN 21-25/2 KL 10-17 v.8 mån-fredag
Låna vår audioguide och utforska utställningen “The Rare Odd Ones”. Besök sedan den kreativa ateljé och skapa ditt egna ovanliga och udda självporträtt. Vi har materialen du har kreativiteten. Aktiviteten passar utmärkt som familjeutflykt men lämpar sig för alla åldrar. Ateljén bemannad mellan 11:00-15:00

ROLLER FACTORY – DISCO NIGHT 25/2 KL 16-19
Var med och invig Smålands, Sveriges… kanske världens, första glasutställning där du tar dig fram på rullskridskor. Öppningskvällen kör vi extra allt och bjuder in till roller disco night. Missa inte denna unika kväll på The Glass Factory i samarbete med Fritidsbanken Kalmar.

ROLLER FACTORY – Glasutställning 26-27/2 samt 5-6/3
Välkommen till en unik, udda och fartfylld upplevelse. Under sportlovet gör vi en specialutställning i samarbete med Fritidsbanken Kalmar. Då öppnar vi vår stora utställningshall och visar ett fåtal utvalda alster där du som besökare får närma dig glaskonsten på inlines eller rullskridskor. Passa också på att göra ett gående besök i utställningen The Rare Odd Ones. Inlines och skydd finns att låna men ta gärna med egna om du har. Hjälm är obligatoriskt!