Teaterdag - Glasriket

Åforsteatern bjuder in till en teaterdag lördagen den 12 mars med skådespelarna Cathrine Westling och Rasmus Johansson.

Ung som gammal är välkommen. Men vi vill att du ska vara minst 14 år gammal. Det behövs inga förkunskaper, eller att du sysslat med amatörteater eller drama tidigare. Nu är det kanske dags att testa nya saker. Maxantalet är 24 personer. Så vi vill att du anmäler dig senast 1 mars.

För anmälan och frågor ring Jensy 070-6842190

Vi kommer att vara i Åfors Folkets hus.

Dagen startar kl 09:00 med fika och avslutas ca 15:30.

Anmälningsavgiften är 200kr och i det ingår deltagande i dagen, fika, frukt och lunch.

Catherine Westling har erfarenhet av teateryrket i över 40 år. Till största delen som skådespelare och anställningar på olika teatrar som Regionteatern och Byteatern. Men hon har också arbetat med workshops för olika företag och organisationer. Dessutom har hon bla. stöttat amatörteatern genom dramadager.
Vi känner Catherine sen just sådana dagar och senast när hon var hos oss med pjäsen ”Föregångerskan” Catherine kommer att arbeta med oss med olika texter och korta klipp från olika manus
www.teaterladan.se

Rasmus Johansson slutade på Malmö Teaterhögskola 2019. Tidigare har han gått bla. på Ölands folkhögskola på teaterlinjen . Vi såg honom senast som drottning Margareta i ”Kalasa med Vasa”. Just nu agerar han på Hallands teater. Rasmus kommer att ha olika dramaövningar med oss.