Mundekullafestivalen - Glasriket

Välkommen till ett unikt 25-årsjubileum då vi erbjuder det mesta av det bästa under de senaste 25 åren! 25-årsjubileum på temat ”Passing on the stick”

För 25 år sedan togs de första spadtagen vid ett förfallet ödehus i Småland till det som kommit att utvecklas till en av Sveriges största kursgårdar utifrån devisen hållbarhet i varje steg. Festivalen har varit ett återkommande event och i år vill vi fira både festivalen och Mundekulla Retreatcenter. Detta vill vi fira och hedra samtidigt som vi välkomnar de nya ägarna av Mundekulla Retreatcenter, därav festivaltemat ”Passing on the stick”.

Välkommen till en helg fylld med musik, möten, Mundekulladanser, föreläsningar, barnaktiviteter, mindfulness, dans, workshops samt inte minst härliga konserter med artister från när och fjärran. Festivalen kryddas av möten över generationsgränser såväl som nationsgränser samt stad och landsbygd. Det är en alkohol/drogfri tillställning för alla åldrar som dessutom fått pris för Sveriges miljövänligaste festival.

Datum: 9-13 augusti

Plats: Mundekulla

Se Mundekullafestivalen | Mundekulla för mer information och program.