Mundekullafestivalen 2024 - Glasriket

VÄLKOMMEN TILL MUNDEKULLAFESTIVALEN

En festival fylld med musik, möten, Mundekulladanser, barnaktiviteter, mindfulness, dans, workshops samt inte minst härliga konserter med artister från när och fjärran. Festivalen kryddas av möten över generationsgränser såväl som nationsgränser samt stad och landsbygd. Det är en alkohol/drogfri tillställning för alla åldrar.

Många besökare har uttryckt sin uppskattning över Mundekullas idylliska miljö med källsjöar, bastu, kulturlandskap, vackra byggnader med helhetstänkande och givande möten! Som deltagare på festivalen blir du automatiskt en aktiv medskapare snarare än en passiv åhörare och du är varmt välkommen att komma på egen hand.

Jenny Wessel, vår ceremonimästare, kommer att skapa ett nytt program som bevarar de älskade traditionerna som morgonsamlingarna, kvällskonserter, workshops för barn och den fina känslan av trygghet och gemenskap. Mer info och program kommer.

Du kan läsa om årets medverkande och praktiska detaljer på Mundekullas hemsida. Många fler artister och workshopledare tillkommer inom kort.

Datum: 7-11 augusti

Plats: Mundekulla Retreat Center