Jubileumsfest på The Glass Factory - Glasriket

Kom och fira att the Glass Factory fyller 10 år!
Vi bjuder in till en lekfull och festlig kväll med bar, mingel och högtidliga happenings. Det blir bland annat lansering av den nya museikollektionen, jubileumskonsert av Sylvester Schlegel med specialframtaget trumset i glas. Festen håller i gång mellan 18:00-22:00. 160 kr/person, begränsat antal platser, förboka via mail catrine.hedsved@emmaboda.se

Get the party started! 18:00-19:00
18:00-19:00 Varva upp och kom i feststämning med barhäng, glasiga utmaningar och glatt folk.

Releas av nya museikollektionen 19:00
Vi är glad och stolta över att kvällen till ära få lansera den nya museikollektionen, formgiven av Joakim Ojanen. Kollektionen släpps till en början i begränsad upplaga så missa inte möjligheten att va först i kön i butiken.

Röka inomhus, Jubileumskonsert med Sylvester Schlegel & the mirror factory
Sylvester Schlegel är uppvuxen i Glasriket och har gjort sig ett namn bla som trummis i The Ark och Augustifamiljen, men har även rönt framgångar som soloartist med tre kritiker-rosade album på Svenska. Det senaste ”Röka inomhus” släpptes i April 2020 och fick strålande recensioner. Den följande turnen ställdes dock in pga. pandemin och det är inte förrän nu ”Röka Inomhus” framförs på en scen.

Den exklusiva konserten på The Glass Factory är ett allkonstverk där musik, glas, rök, och performance möts och blir till ett i den unika hytt-miljön.

”Mina vänner på The Glass Factory erbjöd sig redan för ett par år sen, att tillverka exklusiva trummor i glas. I samband med det började vi planera en konsert där de användes och när det nu äntligen är dags vill jag göra nånting alldeles extra. Jag har nyligen skaffat ett litet hus i trakten och min ambition är att sätta upp en unik spelning där man tar vara på de otroliga resurser som finns i Glasriket med omnejd. Alltifrån kompbandet ”Mirror Factory” till scenograf, gästartister, ljus och ljud-produktion är allihop kompisar ifrån bygden. Resultatet är ett levande experiment där allt kan hända!”

//Sylvester

MEDVERKANDE:

Sylvester Schlegel: Text/Musik, Gitarr, Sång
Magnus Josefsson: Gitarr, Mellotron
Mattias Pedersen: Trummor, Synth
Henrik Gerhardsson: Bas
Nathalie Kerst: Scenografi, Visuals
Andre Kalmendal: Ljud/Ljus