Foto "model" for en dag! - Glasriget

Foto "model" for en dag!

Charmen ved at arbejde som forretnings- og destinationsstrateg er, at man nogle gange får implementeret lidt andre ting. At arbejde som model for en dag hvis det gavner den organisation, jeg repræsenterer, har jeg ingen problemer med det. Når vi hos Destination Glasriket arbejder med markedsføring og dette skal formidles, skal de medfølgende billeder repræsentere det der skal implementeres. I dette tilfælde var der forskellige billeder, der ville repræsentere "klimasmart rejse", og så er cykler en selvfølge. Desuden for at kunne udføre dette i de hyggelige omgivelser på landet uden for Skruv og Transjö.

En vidunderlig natur at fotografere og vise frem  forskellige typer af cykelaktiviteter. Anede virkelig ikke, der var sådan noget Grus cykling. Denne type aktivitet er, når man cykler på grusveje. Nu var min rolle i "modellandet" at repræsentere udflugtscyklisten. En ting er sikkert – Da Carola sang "Caught by a storm wind" og hendes hår lå så perfekt smukt i vinden, var der ikke noget, jeg kunne identificere mig med. Det blæste, og mit hår fløj foran mine øjne, og jeg trak næsten ikke vejret ned ad pisterne. Om halsen havde jeg en hjelm (en Chief), som jeg var bange for at tage af. Heller ingen Carol-lignende her. At være model er ingen cakewalk. Det er vigtigt at gøre det "rigtigt" fra starten, ellers bliver der cyklet igen og igen, indtil fotografen er tilfreds. Du kan se fotograf Alex på billedet øverst sammen med mig. Han ser sikkert ret glad ud? Det bliver spændende at se billederne.

Skal også være model i shopping. Det var ikke så svært, da jeg havde lyst til alt det fantastiske glas. Ville se så drømmende ud, som de gør i film. Se bare vask og vandhane fra Transjöhyttan nedenfor. Hvor pænt er det her?

Afslutningsvis – en dejlig varm dag med masser af søde modeller og folk, der gjorde deres ypperste for at få det hele til at køre glat. Altid med et smil på læben. Sådan er det at arbejde i hotelbranchen – altid god og glad. Vi fik også go fika. / Susanne